Zaštita privatnosti

Privatnost i sigurnost Vaših podataka je važna. U skladu s zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja stupa na snagu 25. svibnja 2018. te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka u nastavku informiramo o načinu obrade Vaših osobnih podataka. Naši informatički sustavi su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja Vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

NAZIV I PODACI VODITELJA OBRADE
Odgovornost za obradu osobnih podataka kao voditelj obrade snosi:
FirstChoice Apartments
E-mail kontakt: info@fc-rent.eu
Telefon 1: +385 98 171 0150
Telefon 2: +385 98 918 1972

PRIMATELJI OSOBNIH PODATAKA
U zakonski dozvoljenim okvirima i ovisno o vrsti obrade, Vaše podatke možemo dijeliti sljedećim kategorijama primatelja podataka:
- FirstChoice Apartments > osoblje

Od gore navedenih poslovnih partnera zahtijevamo da uvijek budu u skladu s primjenjivim zakonima, propisanim pravilima zaštite osobnih podataka, te da obrate pozornost na povjerljivosti primljenih osobnih podataka naših korisnika.

SVRHA I PRAVNA OSNOVA OBRADE PODATAKA
Vaše osobne podatke možemo obrađivati u sljedeće svrhe:
- kako bismo odgovorili na postavljeni upit ili zahtjev putem kontakt obrazca
- radi ispunjavanja usluge iznajmljivanja smještaja

Ovisno o svrsi, možemo prikupljati i obrađivati Vaše sljedeće podatke:
- ime i prezime
- adresa e-pošte
- broj telefona
- tekst poruke/napomene
- datum dolaska i datum odlaska
- podatak o broju osoba

Vaši prikupljeni podaci bit će dostupni osoblju FirstChoice Apartments-a radi izvršavanja svrhe u koju su podaci prikupljeni. Podatke obrađujemo ako za to imamo Vašu suglasnost.

U slučaju da nas kontaktirate putem kontakt obrazca ili obrazca za upit, davanje traženih osobnih podataka je nužno kako bi smo vam odgovorili na vaš upit. Ako nam ne želite ustupiti tražene podatke nećemo biti u mogućnosti izvršiti traženu uslugu.

POHRANJIVANJE OSOBNIH PODATAKA
Vaše podatke koje ste nam ustupili čuvamo onoliko koliko traje proces odgovora na vaš upit ili rezervacije smještaja. U trenutku kada je usluga izvršena svi vaši ustupljeni podaci se trajnu brišu iz našeg sustava.

PRAVA KORISNIKA
Vezano uz prikupljanje i obradu osobnih podataka, osiguravamo sljedeća prava:
- pravo na pristup
- pravo na brisanje
- pravo na ispravak
- pravo na prigovor
- pravo na ograničenje obrade
- pravo na prenosivost podataka
- pravo na povlačenje suglasnosti
- podnošenje pritužbe nadzornom tijelu

Za ispunejnje prava nužno nas je kontaktirati emailom na info@fc-rent.eu ili telefonom na +385 98 171 0150.

MALOLJETNICI
Osobama mlađima od 16 godina ne dopuštamo korištenje naših web stranica.

KOLAČIĆI (eng. cookies)
Na našim web stranicama koristimo kolačiće kako bi osigurali osnovne funkcionalnosti web stranice.
Kolačiće ne koristimo u svrhe marketinga, praćenja korisnika i njihovih navika ili bilo koju drugu svrhu.

KOLAČIĆI KOJE KORISTIMO
- wire
- wire_challenge

Oba cookie-a koje koristimo su nužni za normalan rad stranice, ne služe za praćenje korisnika ili bilo kakvu identifikaciju.

KAKO ONEMOGUĆITI KOLAČIĆE
Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu.
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskome pregledniku.
Za informacije o postavkama kolačića, odaberite "Help" (Pomoć) izbornik Internetskog preglednika koji koristite.

Chrome Firefox
Internet Explorer 11
Internet Explorer 7, 8, 9, 10
Firefox
Opera
Safari

Ako onemogućite kolačiće, nećete moći izvršiti rezervaciju smještaja na našim web stranicama.
Više o kolačićima možete pročitati ovdje: http://www.allaboutcookies.org/ i http://www.youronlinechoices.eu/

PORUKA ELEKTRONSKOM POŠTOM
Kada nam šaljete elektronsku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-mail poruke s pitanjem ili komentarom, ili putem obrasca koji nam dostavljate elektronskom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja Vaših zahtjeva i po ispunjenju zahtjeva ih trajno brišemo.

Ako imate bilo kakva pitanja ili dvojbe u vezi s našom Politikom zaštite osobnih podataka, ili u vezi s Vašim iskustvima s ovom Internet adresom, molimo Vas da nam se javite.

FirstChoice Apartments
Ažurirano: 10.3.2020.

Koristimo kolačiće/cookies. Nastavljajući koristiti našu web stranicu, prihvaćate njihovu upotrebu! Više pročitajte ovdje.

Slažem se